Monday, June 11, 2007

Bad Luck!!!

ΣΥΜΦΟΡΑΑΑΑΑΑ!!!

Καλησπέρα σας

(γιατί για μένα σίγουρα δεν είναι)

Σας έχει τύχει ποτέ να σας συμβεί κάτι και να είναι αδύνατον να πιστέψετε ότι αυτό το πράγμα συμβαίνει σε ΕΣΑΣ εκείνη τη στιγμή, που συνήθως είναι και η πιο ακατάλληλη???

Ε, λοιπόν αν σας έχει συμβεί (ή συνέχίζει να σας συμβαίνει, μια και υπάρχουν πολλοί γκαντέμηδες μεταξύ μας) να ξέρετε οτι δεν είστε οι μόνοι. Συμβαίνει και σε άλλους!

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά φανταστείτε να έχετε ξοδέψει πολλές ώρες/μέρες/μήνες (ή άλλα χρονικά πλαίσια) πνευματικής , χειρωνακτικής ή συνδυαστικής εργασίας και κάποια στιγμή να αντιληφθείτε οτι όλα πήγαν στράφι, γιατί αυτό που υποτίθεται οτι φτιάχνατε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

Ουαί και φεύ, αλί και τρις αλί, βάι βάι βάι κι αμάν αμάν (για να μην αναφέρω τίποτε πιο "βαρύ" τύπου: Γ..ω την π.....α την Εύα, όπως λέει και μια φίλη). Τέτοιου τύπου είναι λοιπόν οι αντιδράσεις σε αυτές τις περιπτώσεις, αν και υπάρχουν και στιγμές που νοιώθεις το εγκεφαλικό να σε πλησιάζει και δεν ξέρεις πώς να λακίσεις, για να μην σε μαζέψουν αργότερα τίποτα τύποι με άσπρα! Την ειδικότητά τους, βεβαίως, και το ίδρυμα από το οποίο θα προέρχονται το αφήνω στην δική σας φαντασία...

Ποιός λοιπόν φταίει σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ΕΣΥ ο ίδιος ξέρεις οτι όλες σου οι κινήσεις ήταν οι προβλεπόμενες και φρόντιζες και στο ενδιάμεσο να διασφαλίζεις ή να εξασφαλίζεις (ή αλλιώς, να κάνεις save) την εργασία σου μέχρι εκείνη τη στιγμή? Τι μπορεί να πάει ΤΟΣΟ λάθος, ώστε όλα να χαθούν δίχως λόγο κι αφορμή (Νατάσα for ever!)?

Μήπως τελικά υπάρχουν ζηλόφθονες και κακοπροάιρετοι άνθρωποι, που μια τους ματιά ή σκέψη ή λόγος αρκεί για να γκρεμίζουν ό,τι εσύ προσπαθείς να χτίσεις? Τελικά υπάρχει το λεγόμενο "μάτι"? Μπορεί κάποιος να "καταραστεί" (βαριά λέξη) κάποιον άλλο? Και αν τελικά συμβαίνουν αυτά, τι μπορείς να κάνεις για να γλυτώσεις το κακό?

Εν κατακλείδι, και επειδή μου συνέβη σήμερα να προσπαθώ επί 4 ώρες να ολοκληρώσω ένα κομμάτι μιας εργασίας, που τελικά, αργότερα - και μετά από άπειρα saves - διαπίστωσα οτι δεν είχε σωθεί τίποτα από τα γεγραμμένα και οτι 4 ολόκληρες ώρες went down the drain, έχω να δηλώσω οτι για όποια τέτοια κατάσταση, κάποιος λάκος υπάρχει στη φάβα!!! Αλλά θα βρω εγώ ποιός-α ευθύνεται για αυτό το κακό. Και μόλις τον-την βρω; Ουαί κι αλλοίμονο!!!

Τα φιλιά μου...

(και σας εύχομαι ποτέ να μην βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση!)

1 comment:

Anonymous said...

Mipws to ESY (Ethniko Systima Ygeias, xerete, aftoi me ta aspra) mporei na voithisei???