Tuesday, June 5, 2007

Auguste deWinter

Καλημέρα σε όλους!

Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έξω βρέχει, έβρεχε ή θα βρέξει! Διαλέγετε και παίρνετε το δελτίο καιρού που σας βολεύει. Αν είναι όμως ποτέ δυνατόν να πλησιάζουμε τα μέσα Ιουνίου και ο καιρός να θυμήθηκε τώρα οτι μια και Φθινώπορο-Χειμώνα δεν έβρεξε, Άνοιξη δεν το έκανε, ας το κάνει τώρα!

Αλλά κύριε πρόεδρε, εμείς δεν πτοούμαστε. Γιατί και εμείς, όπως η Βασίλω, όπου γάμος και χαρά πρώτοι! Και γιατί όποιος έχει πραγματικά όρεξη και κέφι, δεν θα πτοηθεί από μια ψιχάλα νερού (βρε, νεροποντή ή κατακλυσμός να μην είναι!).

Γι' αυτό λοιπόν όλοι εξορμήστε στις καφετέριες να πιείτε από έναν ωραιότατο κρύο καλοκαιρινό καφέ, με οπτική επένδυση ένα βροχερό φόντο, για μια νότα νοσταλγίας και ρομάντζας στο ελληνικό άστυ και την ύπαιθρο.
ΖΗΤΩ - λοιπόν - το Espresso Freddo! Γιατί από την πρώτη ρουφιξιά (και αναλόγως με το πόσο καλά ξέρουν να τον φτιάξουν και να τον πετύχουν) σου αλλάζει η διάθεση και σου φτιάχνει την μέρα - ασχέτως καιρού και εποχής. Εγώ π.χ. τον πίνω (τον Espresso Freddo) ακόμη και εν τω μέσω του καταχειμώνου!

Τώρα, όσον αφορά τους προσφιλείς μας, φίλους και συγγενείς, εργαζόμενους μόνο ένα πράγμα μπορώ να τους πω:

Κουράγιο! Βαστάτε γερά! Γιατί θα έρθει εκείνη η μέρα που θα βρίσκομαι και εγώ σε ένα γραφείο, και τότε δεν θα υπάρχει κανείς που να μπορεί να πίνει πρωινούς καφέδες ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Τα σέβη μου και τα φιλιά μου.

1 comment:

Anonymous said...

kanete lathos mister!! tha yparxei panta i Menegaki na pinei prwino cafe...